Organismes

Accessibilitat

Accessibilitat

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat, posar tota la seua informació a disposició del nombre més gran de ciutadans, evitant l'exclusió i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que el major nombre possible de persones puguen navegar per les seues pàgines sense trobar dificultats d'accés.

La grandària de les fonts utilitzades és adaptable i el visitant pot canviar-ho d'acord amb les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposa d'una opció de menú (Veure - Grandària de text) que li permetrà engrandir i reduir les fonts, i pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentres polsa la tecla Control.

Aquest portal web ha sigut desenvolupat seguint el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a continuar millorant de forma contínua l'accessibilitat d'este portal. Per això esperem la seua col·laboració i els invitem a ajudar-nos a continuar millorant este lloc web per mitjà de l'enviament dels seus comentaris i suggeriments en la secció de "Contacte" que figura al peu de pàgina d'este portal.

 

Gràcies per visitar-nos.