Visualització de contingut web

PREINSCRIPCIÓ

Preinscripció

 Preinscripció universitària en el districte universitari de la Comunitat Valenciana curs 2020-2021.

  En el següent enllaç Preinscripció universitària 2020 podrà:

Per favor llija les instruccions de Preinscripció en l'apartat de "Calendari i Instruccions" que està mes avall per a veure els terminis que li corresponguen segons el seu cas.

NORMATIVA PUBLICADA AL BOE 23/04/2020

Orden PCM/362/2020, de 22 de abril, por la que se modifica la Orden PCM/ 139/2020, de 17 de febrero, por la que se determinan las características, el diseño y el contenido de la evaluación de Bachillerato para el acceso a la Universidad, y las fechas máximas de realización y de resolución de los procedimientos de revisión de las calificaciones obtenidas en el curso 2019-2020.

INFORMACIÓ PER AL CENTRES EDUCATIUS - NOU

Calendari i Instruccions - NOU

"NOTA INFORMATIVA" Els estudiants amb credencial provisional de la UNED hauran de presentar la definitiva en el termini d'un mes des de l'emissió de la mateixa. Es donarà de baixa en matrícula tots els estudiants que no l'hagen presentada abans de les 14 hores del dia 23 d'octubre de 2020, així com també a tots aquells que havien de presentar documentació justificativa en el procés de la preinscripció i no l'hagen presentada.

Normativa càlcul qualificacions quota titulats

NOVETATS ACCÉS I ADMISSIÓ 2021

Servicis d'Informació de Preinscripció Universitària

Universitat de València Universidad Politécnica de Valencia Universidad de Alicante Universitat Jaume I de Castelló Universidad Miguel Hernández de Elche

 

Informes i notes de tall

Visualització de contingut web